ΚΆΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι ΗΠΑ: Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος πλησίασε τα ρωσικά σύνορα στη Βαλτική

 Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι ΗΠΑ καθώς αεροσκάφος επιτήρησης και κατασκοπείας RC-135W πέταξε στην Βαλτική δίπλα στα ρωσικά σύνορα και εκτέλεσε πτήση διάρκειας 10 ωρών!

Σύμφωνα με ιστοσελίδα καταγραφής πτήσεων, ένα κατασκοπευτικό RC-135 απογειώθηκε από αεροπορική βάση του Ηνωμένου Βασιλείου και σε διάστημα 2 ωρών έφτασε μέχρι την ακτή του Καλίνινγκραντ.

Το RC-135 είχε αναγνωριστικό αριθμό 62-4131, συνθηματικό CAMUS47, και εκτέλεσε αναγνωριστική πτήση συνολικής διάρκειας 10 ωρών, σε ύψος 10000 ποδιών, στην Νότια Βαλτική- για 2 ώρες κινούνταν σε περιοχή κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Η ιστοσελίδα επίσης αναφέρει ότι αυτή είναι η τρίτη πτήση αμερικανικού κατασκοπευτικού κοντά στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας τις τελευταίες 4 εβδομάδες.

Οι ΝΑΤΟϊκοί μαζι με Η.Π.Α όπως ειπαμε σε αλλες ειδησεις προκαλουν .. (εικόνες βίντεο) Μεγάλες χερσαίες και αεροπορικές ασκήσεις ξεκινούν οι ΗΠΑ και στην Φινλανδία – Μεταστάθμευσαν 8 F-15c... (βίντεο εικόνες)Νέα μεγάλη ναυτική άσκηση 12 χωρών του ΝΑΤΟ στην Λετονία – Ισπανική φρεγάτα στο λιμάνι της Ρίγας....(εικόνες,βίντεο)η Γεωργία διεξάγη στρατιωτικές ασκήσεις με ΗΠΑ ο Πρόεδρος της δηλώνει Σίγουρος για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ....κλιμακώνουν τις προκλήσεις θέλοντας να δέιξουν στους εταίρους τους σε Βαλτική-Μαύρη Θάλασσα ότι μπορούν να εγγυηθούν για την ασφάλεια τους.




Μετά βέβαια θα διαμαρτυρηθούν για αναχαιτίσεις με μη επαγγελματικό τρόπο από τη Ρωσία….