ΚΆΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ… «ERDOGAN-BURGER»! (βίντεο)

Τα καταστήματα με χάμπουργκερ στην Κολωνία της Γερμανίας αναγκάστηκαν να κλείσουν για τρεις μέρες  έπειτα από απειλές που δεχτήκαν ότι θα δεχτούν επιθέσεις γιατί προσέβαλλαν τον Τούρκο πρόεδρο με το «ερντογάν-μπουργκερ».

Μάλιστα ο ίδιος ο Ερντογάν ζήτησε από την κ Μέρκελ, που δεν του χαλάει το χαρτηρι, να οδηγήσει τον ιδιοκτήτη των καταστημάτων σε δικαστήριο όπως έκανε και με τον σατιρικό παρουσιαστή Jan Boehmermann πριν από λίγες μέρες, γιατί είχε σατιρίσει τον Τούρκο πρόεδρο.




Το θέμα δημιουργήθηκε όταν ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων, Joerg Tiemann, αποφάσισε να σερβίρει το «ερντογάμπουργκερ» μάλιστα με κατσικίσιο τυρί για να μην προσβάλλει του ς μουσουλμάνους, σαν αντίδραση στην μεγάλη καταπίεση του τύπου στην Τουρκία από τον Ερντογάν.


Η δικτατορική άσκηση της προεδρίας του Ερντογάν έχει αρχίσει και προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις στην Γερμανία και όχι μόνο αλλά η κ Μέρκελ δεν θέλει με τίποτα να χαλάσει την σχέση της με τον Τούρκο πρόεδρο, με αποτέλεσμα να σέρνεται κυριολεκτικά από την Τουρκία του σουλτάνου Ερντογάν.




Με οδηγίες Ερντογάν λοιπόν ολοταχώς προς ένα  Ευρωπιστάν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος