ΚΆΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ !!


Ο συριακός στρατός σκότωσε τον υπεύθυνο της κατάρριψης του συριακού Su 22.Eίναι  συνεργάτης της ΜΙΤ οπος λενε Οι πηγές και διαβεβαίωσαν ότι είναι αυτά τα κακοποιά στοιχεία που κατέρριψαν το συριακό  Sukhoi 22  στο Νότο Χαλεπίου.Watani Press 8/4/16..
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΎ 100 ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.....
ο "Γιασέρ Οθμάν" ανώτατο στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης « ταξιαρχία al Hamza « , που υποστηρίζεται από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και το τουρκικό στρατό.                                    Η οργάνωση είναι φράξια του FSA .

Ο ένας πιλότος τελεί πάντα υπό την ομηρία των τρομοκρατών αφού έκανε επιτυχή εγκατάλειψη του αεροσκάφους με αλεξίπτωτο αλλά αιχμαλωτίστηκε ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα ένας δεύτερος χειριστής του Su 22  σκοτώθηκε προφανώς εγκλωβίστηκε στο αεροπλάνο και το ακολούθησε στη μοιραία συντριβή του.

Σε πρόσφατη αποκλειστική του συνέντευξη στο Sputnik o πρόεδρος Άσαντ είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων ότι « Η Τουρκία στέλνει τούρκους μαχητές για να πολεμήσουν στη Συρία και αυτό συνεχίζεται ».

Τα 100 μέλη των τουρκικών ειδικών δυνάμεων που εισέβαλαν στο συριακό έδαφος διασχίζοντας ένα σημείο ελέγχου στην επαρχία του Idleb,Το ανέφερε στο Sputnik μια πηγή από το εσωτερικό του κουρδικού YPG.sputnik 8.4.16....    
                        ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ