ΚΆΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

(video-foto) To ΝΑΤΟ λέει ότι τώρα έχει λόγους για πόλεμο με τη Ρωσία, καθώς εξελίσσονται αλυσιδωτές ασκήσεις στα σύνορα με τη Ρωσία.


Η ιστορία που έρχεται από την ιστοσελίδα Zero Hedge αναφέρει ότι το ΝΑΤΟ αισθάνεται ότι τώρα έχει λόγους για να επιτεθεί στη Ρωσία,αφού εν μέσω πολλών στρατιωτικών ασκήσεων,αν κάποια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ δεχτεί επίθεση στον κυβερνοχώρο από μία χώρα που δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ,όπως η Ρωσία ή η Κίνα,τότε πρέπει να εξαπολύσει επίθεση.
Το 1961 ο τότε Πρόεδρος Α’ι’ζενχάουερ μας προειδοποίησε ότι το Ρεπουμπλικανικό κόμμα θα εμπλέξει τις ΗΠΑ σε νέο παγκόσμιο πόλεμο.                                                                            
To ΝΑΤΟ λέει ότι τώρα έχει λόγους για πόλεμο με τη Ρωσία, καθώς εξελίσσονται αλυσιδωτές ασκήσεις στα σύνορα με τη Ρωσία.    
Ο πρώην Καγκελάριος προειδοποίησε ότι είναι λάθος οι στρατιωτικές ασκήσεις που γίνονται μέσα στην πόρτα της Ρωσίας και αποδοκίμασε έντονα την Καγκελάριο Μέρκελ ότι ασκεί την ίδια πολιτική με τον Αδόλφο Χίτλερ.To ΝΑΤΟ λέει ότι τώρα έχει λόγους για πόλεμο με τη Ρωσία, καθώς εξελίσσονται αλυσιδωτές ασκήσεις στα σύνορα με τη Ρωσία.
Αν ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος τότε εκατοντάδες εκατομμύρια Αμερικανών θα πεθάνουν.
Το ΑΝP έχει προειδοποιήσει ότι η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει την Αμερική μέσα σε μία ώρα.
Δεν θα υπάρχει ηλεκτρικό δίκτυο,ίνετρνετ,φυσικό αέριο και πετρέλαιο,καμμία συγκοινωνία και κανένας δημόσιος φορέας.Η κυβέρνηση θα αποσυρθεί στα υπόγεια τούνελ που έχει κατασκευάσει
Στη χειρότερη περίπτωση, ολόκληρη η ξηρά των ΗΠΑ θα καλυφθεί με ένα στρώμα από ραδιενεργό τέφρα.
Ο Gerald Celente προειδοποίησε ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα βρίσκεται σε χάος και θα μας φέρουν τον πόλεμο.Οι τραπεζίτες έχουν επενδύσει στον πόλεμο.
tly.
http://allnewspipeline.com/NATO_Says_Has_Grounds_To_Attack_Russia.php ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP :corfiatiko.blogspot.gr