ΚΆΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

EKTAKTO: Oλοταχώς προς σύγκρουση: Η Ρωσία ανέπτυξε α/α συστήματα S-400 στην Κριμαία – Ο Β.Πούτιν έδωσε εντολή για ανάπτυξη δυνάμεων και στην Βαλτική! (βίντεο)

Το Reuters επιβεβαίωσε μόλις αυτό που σας είχε μεταδώσει το pentapostagma.gr εδώ και ημέρες ότι δηλαδή η Μόσχα έχει αναπτύξει αντιαεροπορικά συστήματα S-400 Triumf στην Κριμαία. Η κατάσταση θεωρεί εξαιρετικά κρίσιμη με τον Β.Πούτιν να έχει δώσει εντολή για ανάπτυξη δυνάμεων και στην Βαλτική!

Φαίνεται ότι η Μόσχα πάει να μπλοκάρει τις κινήσεις του ΝΑΤΟ σε ενδεχόμενο πλήγμα κατά της Oυκρανίας.

Το σύστημα Bastion P-800 αποτελείται από 2 πυραύλους σε φορτηγό βαρέως τύπου και τα αποτελέσματα του είναι πραγματικά εκπληκτικά.

Ο πύραυλος είναι υπερηχητικός(2,5μαχ), εμβέλεια 300χλμ. και κεφαλή 250κιλών.

Πρακτικά κανένα δυτικό σύστημα δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει, θεωρείται μη ανασχέσιμο.

Φυσικά το Reuters μπορεί να ξύπνησε τώρα αλλά η Μόσχα έχει αναπτύξει τρομερό όγκο πυρός εδώ και ημέρες και συγκεκριμένα από τέλη Ιουλίου με την μεταφορά και ανάπτυξη βαλλιστικών συστημάτων Iskander-M και αντιπλοϊκών Bastion P-800, ρουκετοβόλων κτλ.

Δείτε την μεταφορά των συστημάτων που έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας και την είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας EKTAKTO: Spetsnaz και S-400 μεταφέρθηκαν στην Κριμαία – Ρωσικά άρματα μάχης αναπτύχθηκαν στα σύνορα με την Ουκρανία – Έτοιμη για επέμβαση η Μόσχα (βίντεο-εικόνες) .

Να πληροφορήσουμε το Reuters ότι ακόμη και αυτή τη στιγμή η ανάπτυξη των ρωσικών δυνάμεων συνεχίζεται κανονικά.

Ο Π.Ποροσένκο θα πληρώσει ακριβά το λάθος που έκανε στην Κριμαία.