ΚΆΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

EKTAKTO: Μαχητές του PKK θερίζουν Τούρκους στρατιώτες και ο Ρ.Τ.Ερντογάν δίνει την χαριστική βολή στην Τουρκία – Τι αποφάσισε (βίντεο)

Απίστευτο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας με τους μαχητές του PKK να «θερίζουν» Τούρκους στρατιώτες οι οποίοι τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στην ΝΑ Τουρκία. Το PKK όπως έχουμε πει και σε ένα ακόμη άρθρο μας κάνει κυριολεκτικά «πάρτι» στην περιοχή.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει κυριολεκτικά διαλύσει το ηθικό του τουρκικού Στρατού, με τους στρατιώτες να μην γνωρίζουν αν αύριο θα υπηρετούν ή θα είναι κατηγορούμενοι μιας και ο Σουλτάνος βλέπει παντού φαντάσματα του Γκιουλέν.

Πάντως τα πράγματα στην Τουρκία δεν είναι καθόλου καλά.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ετοιμάζεται να ρίξει και άλλο «λάδι στη φωτιά».

Όπως αναφέρουν τουρκικές πηγές έχει δώσει εντολή να ασκηθεί δίωξη κατά του συμπροέδρου του  φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP) Σελαχατίν Ντεμιρτάς για «διασπορά τρομοκρατικής προπαγάνδας» μαζί με ακόμη έναν βουλευτή του HDP.

Η κίνηση αυτή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στην Τουρκία.

Ο εμφύλιος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος με το PKK να έχει αποφασίσει την επέκταση του πόλεμου μέσα στις αστικές πόλεις….