ΚΆΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΟΥΡΚΙΚΟ «ΒΙΕΤΝΑΜ»: Η Τουρκία βάλλεται από παντού – Σειρά εκρήξεων κοντά στο γήπεδο της Μπεσίκτας με δεκάδες τραυματίες, πληροφορίες για 5 νεκρούς – Ο τουρκικός στρατός έχασε μέσα σε ένα απόγευμα στο Χαλέπι 20 στρατιώτες και δεκάδες οχήματα! (συνεχής ροή, βίντεο, εικόνες)

 Ανανέωση: 10:18
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η μια έκρηξη σημειώθηκε σε λεωφορείο που μετέφερε άνδρες των ΜΑΤ, κοντά στη Vodafone Arena (έδρα της Μπεσίκτας), ενώ η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε σε πολυκατάστημα τις περιοχές..... ΕΔΩ 

Bιετνάμ για την Τουρκία η οποία βάλλεται από παντού: Σειρά εκρήξεων συγκλονίζουν το κέντρο της Κωνσταντινούπολης ενώ υπάρχουν αναφορές για 20 τραυματίες στη συνοικία της Μπεσίκτας. Σύμφωνα με το τελευταίο, ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα κατευθύνονται στο σημείο της έκρηξης, στο κέντρο της πόλης. Αμέσως μετά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ακολούθησαν πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Ταυτόχρονα, ο τουρκικός στρατός υπέστη σήμερα Σάββατο το απόγευμα ένα τρομερό αποδεκατισμό των δυνάμεων του, μετά από μια βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας από βομβιστές αυτοκτονίας του «Ισλαμικού  Κράτους του Ιράκ και της Αλ-Sham κοντά στην πόλη «κλειδί»  με το όνομα  Al-Μπαμπ στο ανατολικό Χαλέπι .

Αυτόν τον τουρκικό στρατό δεν τον φοβούνται πλέον ούτε οι τζιχαντιστές, ούτε φυσικά οι Κούρδοι  , ούτε κανένας.

Μέτρα ασφαλείας σε εμπόλεμη περιοχή…ανύπαρκτα από τους Τούρκους , πληροφορίες για το που ευρίσκεται ο «εχθρός»…..άγνωστο, ετοιμότητα αντίδρασης των δυνάμεων σε ενδεχόμενη επίθεση ….μηδαμινή.

Οι έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που καταρρακώθηκε καίρια σήμερα ήταν το χαμηλό έτσι και αλλιώς ηθικό των τουρκικών δυνάμεων , οι οποίες  μόνο στο Αιγαίο ξέρουν και κάνουν «μαγκιές». Μόνο μια φορά όμως να  «αποδεσμεύσουν» οι Έλληνες πολιτικοί τα «ελληνικά όπλα» και θα δουν που θα φτάσουν οι Τούρκοι πανικόβλητοι.

Σύμφωνα με τα επίσημα  μέσα ενημέρωσης το ισλαμικό  κράτος, απέστειλε βομβιστές αυτοκτονίας εναντίον των Τούρκων στρατιωτικών καταφέρνοντας να σκοτώσει επιτόπου περισσότερους από 20 Τούρκους στρατιώτες και να καταστρέψει  πάνω από 10 τεθωρακισμένα οχήματα κοντά στην  Al-Bab σήμερα.

Χρησιμοποιώντας ένα VBIED (αυτοσχέδιο όχημα με εκρηκτικό μηχανισμό), ο βομβιστής αυτοκτονίας του  Ισλαμικού  Κράτους φέρεται να σημείωσε ένα άμεσο χτύπημα εναντίον των σταθμευμένων οχημάτων των  τουρκικών ενόπλων δυνάμεων μέσα στο χωριό της Baratah,  δυτικά της Αλ-Bab.

Έντονες συγκρούσεις ξέσπασαν  μετά την επίθεση κοντά στην  Αλ -Μπαμπ, όταν  ο τουρκικός στρατός θέλησε να εκδικηθεί τις απώλειες του με την προαναφερθείσα τρομοκρατική ομάδα, αλλά δεν δυστυχώς δεν κατάφερε τίποτα.

Οι Τούρκοι μετά από αυτού του είδους επιθέσεις έχασαν και το λιγοστό ηθικό και διάθεση που είχαν να υπερασπιστούν τα τρελά όνειρα για οθωμανική  αυτοκρατορία του προέδρου τους Ερντογάν.

Πρόκειται για το τουρκικό «Βιετνάμ» ξεκάθαρα πράγματα.
ΕΔΩ   ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ